Sponsorer

Tack till alla sponsorer

Vi tackar alla fantastiska sponsorer sedan 2012!

Tack för att ni gör det här möjligt!

Med ert stöd har kan vi nu fortsätta renoveringen av Tullkryssaren TV 12. Först och främst ett tack till den ekonomiska sponsringen från Konung Gustaf den VI Adolfs fond och dess bidrag till våran renovering.

Vi tackar också alla andra företag som skänkt oss eller har haft mycket rabatterande priser till detta projekt. Alla våra sponsorer är listade nedan:

Beijers Stenungsund

Ett Varmt Tack till Beijers i Stenungsund för att hjälpa oss med material till M/Y Calina.

Tullkryssare M/Y Calina

Ett stort tack till Sika som har sponsrat oss med nåtmassa för inredningsarbeten.

Cg Pettersson Tullkryssare

Ett stort tack till VD Göte Andersson för dom behövliga ställningarna som vi har fått låna från Stenungsunds Hamntjänst.

 

Ett stort tack till Specma Tools och maskinen FEIN MultiMaster MARINE TOP. Den maskinen klarar man sig inte utan om man jobbar med sin båt. 

CG Pettersson Tullkryssare

Allt sandpapper var sponsrat från 3M i Sverige. Ett varmt tack till Daniel Zanden för denna mycket generösa sponsring.

CG Pettersson Tullkryssare

Ett underbart tack till International som sponsrade vårat projekt med International Yachpaint till M/Y Calina. Nu skall skrovet bli målat vitt i International mycket kvalitets färg.

CG Pettersson Tullkryssare

Skall bli underbart att arbeta med Makitas kvalitets verktyg. Anders Odö har mycket generöst att sponsra Projektet M/Y Calina med all verktyg.

Dometic

Ett varmt tack till sponsringen av spisen och kylskåpet till M/Y Calina. Ett stort tack till Martin Sandell för dom enastående fina produkterna.

Ett stort tack till Plastman för dom mycket fina presenningarna till M/Y Calins båthus. Detta företaget kan varmt rekommenderas om du vill ha bra service och höga kvalitets produkter.

RELEKTA

Har nu blivit sponsrade med utomordentlig nåtmassa Tec7 Marine Deck Caulk som går utomordentligt med lacken Xtreme Coat som skall andvändas på alla träytor såsom däck, skrov och salongs överbyggnad.
Har även blivit sponsrade med Tec7 Marine Primer och fogpistolen TecGun som blev bäst i test 2011 i svenska tidningen Byggnadsarbetaren. Vi tackar RELEKTA för deras kvalitets produkter. 
CG Pettersson
Forshedaverkens ytbehandlingsavdelning utför flexibel ytbehandling med korta ledtider.
Det gäller olika former av förkromningförnicklingförzinkning, betning, förmässning och förkoppring. Vi ser att förkoppring är en ytbehandling som blivit modern och som efterfrågas mer och mer.
Se mer på www.forshedaverken.se

www.bjornsbatbyggeri.wordpress.com

Har blivit rekommenderade av Björns båtbyggeri att använda oss av MAS epoxi. 
Document3

Har nu beställt våran propellerhylsa till TV 12 utav www.sleipnerab.se. Dom har all båtutrustning som du kan behöva.

www.dorarp.com

Har fått alla ventiler och svanhalsar polerade av Dörarp slip & polering AB.Dörarps slip- och poléraktiebolag grundades 1964 av Karl-Erik Andersson och Stig Johansson.Företaget har under årens lopp blivit specialister på att slipa, polera och matta/borsta alla typer av metaller i ett brett fält av produkter. Vi värdesätter kvallitet och erbjuder våra kunder anpassade lösningar. Nuvarande ägare är Peter Johansson och Ove Alftin.Monogram+GVIA+187

Konung Gustaf VI Adolfs fond för svensk kultur

Kultur och humaniora är viktiga områden i samhället, men de är sällan bortskämda med stora resurser. Mest känd av stiftelserna är Stiftelsen Konung Gustaf VI Adolfs fond för svensk kultur. Den tillkom 1973 och ger bidrag inom området kulturminnesvård för att täcka kostnader för bevarande eller upprustning av kulturhistoriskt värdefulla byggnader eller föremål.
fredricsons trä
Vår ambition är att vara den marknadsledande, innovativa, lagerhållande och mest naturliga samarbetspartnern för dig. Kunskap, tradition och nytänkande är våra ledord. Med kunskap och tradition har vi byggt upp en stabil grund och ett stort yrkeskunnande att luta oss tillbaka mot. Men det är med nytänkande vi går in i framtiden.

Claessons trätjära

Gamla tiders hantverkskunnande och material hade egenskaper och kvalitéer, överlägsna dagens. Vår affärsidé är att fylla behovet av traditionsenliga underhållsmaterial för att vårda och bevara både hus och skepp.

Claessons Trätjära AB är ledande leverantör i Norden inom byggnadsvård och traditionellt skeppsbyggeri sedan mer än 30 år. Vårt sortiment har under hela tiden utvecklats i takt med våra kunders behov av kulturhistoriskt och miljömässigt goda produkter.

Salongsbåt Charter

Bandtec AB skall vara en flexibel underleverantör som tillverkar transportband och drivremmar. Våra relationer till kunderna skall bygga på ett stabilt samarbete och en hög servicenivå. Vi erbjuder våra kunder rådgivning och utbildning vid installation av transportband och drivremmar.

Vi har i dagarna blivit generöst sponsrade med material i rostfritt syrafast stål som ska användas till nya spant utav Stena Stål. Stora Tack!

En firma vars namn talar för sig själv!!

www.stenastal.se

Ännu en firma med kvalitet som sponsrat detta K-projekt. All syrafast bult och mutter i stort antal som kommer användas till spantbytet. 

De servar dig med alla typer av fästelement och infästningar – allt från enkla förband med skruv, bricka och mutter till infästningar med gängade hylsor, gängstänger, dragstag eller fästelement för stålbyggnation. Utöver vårt breda sortiment med ca 30 000 artiklar gör vi även kundanpassade infästningar, modifierade eller helt nydesignade, för ditt speciella projekt.

www.Nordic Fastening Group AB

 Hermanssons MarintjAnst

Firman med stor erfarenhet av rostfritt arbete för marin miljö har åtagit sig att sponsra TV 12 med valsningen av spanten, Stora Tack!!

Hermanssons Marintjänst AB arbetar bl.a med tillverkning av rostfria båtbeslag. Elektrolytpolerar rostfritt stål. Vattenskärning, elutrustning, elpolering.

Företaget finns i Henån, Orust

Göteborgs Marincenter AB har med passion för veteranbåtar åtagit sig att se över den gamla Forden som sitter i TV12. Vi är mycket tacksamma över denna hjälp!!

Firman startades 2004 och har varit i nuvarande lokaler i Fiskebäck hela tiden. Grundaren och ägaren är Gunnar “Walle” Wallin. Han har en gedigen kunskap om inombordsmotorer och drev.

 Vi arbetar med alla inombordsmotorer från 8 hk encylindrig Sabb från 1950-talet till 500 hk V8 BigBlock!

www.goteborgsmarincenter.se

 

 

 

 

 

 

[ti_audio media=”401″ autoplay=”1″ autoresume=”1″ repeat=”1″ randomize=”1″]